Studije budućnosti

Jednogodišnji multidisciplinarni program "Studije budućnosti", namenjen odabranim studentima univerziteta, sastoji se od: modula znanja i veština, programa prakse, Alumni2Students programa mentorstva i pisanja završnog rada.

Detaljnije

Nastava na programu Studije budućnosti

Nastavni proces na obrazovnom programu "Studije budućnosti" organizovan je na principu otvorene komunikacije, multidisciplinarnog i interaktivnog pristupa nastavi u cilju da kod studenata razvije volju za saznanjem i sposobnost kritičkog mišljenja. Nastava se realizuje kroz interaktivna predavanja, panel diskusije, radionice, treninge i simulacije.

Detaljnije

Alumni2Students program mentorstva

Alumni2Students (A2S) program mentorstva je mentorski program Beogradske otvorene škole, koji za cilj ima da studente "Studija budućnosti" poveže sa eminentnim alumnistima koji su se ostvarili na profesionalnom i ličnom planu i koji svojim bogatim iskustvom i stečenom mudrošću mogu da ponude neprocenjivo znanje i svoje naučene lekcije. 

Detaljnije

Program stažiranja

Program stažiranja čine aktivnosti koje se odnose na obavljanje poslova u instituciji ili organizaciji u kojoj se stažiranje realizuje. Cilj programa stažiranja je da studente pripremi na svet rada i da im pomogne da steknu kompetencije koje poslodavac očekuje na radnom mestu.

Detaljnije

Vesti

Sve vesti