Drugi krug konkursa za upis XXV generacije "Studija budućnosti"

Beogradska otvorena škola poziva studente koji su u oktobru 2017. godine četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničko-tehnoloških i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu, da se prijave na konkurs za program „Studije budućnosti“. Drugi krug prijava se zatvara u četvrtak, 7. septembra u ponoć.

 

Detaljnije

Studije budućnosti

Jednogodišnji multidisciplinarni program "Studije budućnosti", namenjen odabranim studentima univerziteta, sastoji se od: modula znanja i veština; programa prakse; Alumni2Students programa mentorstva i pisanja završnog rada.

Detaljnije

Nastava na programu Studije budućnosti

Nastavni proces na obrazovnom programu Studije budućnosti organizovan je na principu otvorene komunikacije, multidisciplinarnog i interaktivnog pristupa nastavi u cilju da kod studenata razvije volju za saznanjem i sposobnost kritičkog mišljenja. Nastava se realizuje kroz interaktivna predavanja, panel diskusije, radionice, treninge i simulacije.

Detaljnije

Studenti Studija budućnosti

Program "Studije budućnosti" u akademskoj 2016/2017. godini pohađa XXIV generacija studenata i studentkinja.

Detaljnije

Alumni2Students program mentorstva

Alumni2Students (A2S) program mentorstva je mentorski program Beogradske otvorene škole, koji za cilj ima da studente Studija budućnosti poveže sa eminentnim alumnistima koji su se ostvarili na profesionalnom i ličnom planu i koji svojim bogatim iskustvom i stečenom mudrošću mogu da ponude neprocenjivo znanje i svoje naučene lekcije. 

Detaljnije

Vesti

Sve vesti