Vesti

Dan otvorenih vrata na Studijama budućnosti

Ako želiš da iz prve ruke saznaš šta su Studije budućnosti Beogradske otvorene škole i osetiš deo atmosfere i timskog duha, pridruži nam se 1. juna od 13h u Bulevaru oslobođenja 177, kada otvaramo vrata tebi i svim drugim zainteresovanim studentima. Vidimo se!

Pročitaj više

Okupljanje BOŠ-ovih alumnista

Beogradska otvorena škola nedavno je organizovala Alumni okupljanje za studente različitih generacija, koji su prošli kroz obrazovni program u proteklih trideset godina. Ovaj skup je poslužio kao svedočanstvo o trajnom uticaju obrazovanja i snažnog osećaja zajedništva koji neguje BOŠ.

Pročitaj više

Polaznici 31. generacije Studija budućnosti na Zimskoj školi timskog rada

Studenti i studentkinje obrazovnog programa Studije budućnosti Beogradske otvorene škole imali su priliku da od 1. do 3. marta učestvuju na Zimskoj školi timskog rada na Gučevu, koja se godinama unazad organizuje u okviru Programa. Cilj Zimske škole jeste da omogući studentima da se upoznaju sa osnovnim principima timskog rada kroz druženje i različite radionice i simulacije.

Pročitaj više

Students2Students predavanja obeležila kraj prolećnog semestra

Jubilarna, 30. generacija obrazovnog programa Studije budućnosti završila je letnji semestar na jedan lep i poseban način. Tradiciju Students2Students predavanja nastavila je 30. generacija i kroz dve nedelje u standardnim terminima predavanja Andrea Darabašić, Anđelija Grujić, Branko Petković i Miloš Bilanović su nam prezentovali zanimljive teme iz različitih oblasti.

Pročitaj više

Studenti 30. generacije Studija budućnosti na Zimskoj školi timskog rada

Polaznici programa „Studije budućnosti“ su i ove godine imali priliku da učestvuju na Zimskoj školi timskog rada koju tradicionalno organizuje Beogradska otvorena škola. Zimska škola je ovoga puta održana na planini Gučevo od 24. do 26. marta. Studenti programa su zajedno sa predavačima pokazali želju da unaprede veštine timskog rada, uče više o sebi i drugima i rade na razvijanju karijernih sposobnosti.

Pročitaj više