30. generacija studenata zvanično završila program i postala deo Alumni mreže BOŠ-a

U okviru svečane proslave 30 godina Beogradske otvorene škole, upriličena je dodela diploma studentima jubilarne 30. generacije obrazovnog programa Studije budućnosti. 

Alumni zajednica bogatija je za 17 studenata među kojima su Andrea Darabašić, Anđelija Grujić, Branko Petković, Đorđe Lazarević, Emilija Nastović, Jelena Stojićević, Katarina Pekurar, Lazar Stojković, Luka Milošević, Marija Milenković, Milica Midžović, Miloš Bilanović, Nikola Cvetić, Stefan Stojanović, Tamara Senić, Teodora Vukašinović i Teodora Živanović.

Tokom prethodne akademske godine, studenti su imali prilike da steknu brojna znanja i veštine kroz 4 modula: Budućnost države i društva, Veštine za budućnost, Pogledi ka Evropi i Učionica 4.0. U prolećnom semestru održao se i Intenzivni modul o EU. Studenti su imali i program mentorstva - Alumni2Students, program prakse, kao i pisanje završnog rada.

Filip Ljubojević i Mina Kuzminac istakli su da im je bilo zadovoljstvo da u prethodnih godinu dana rade sa studentima, kao deo tima Studija budućnosti. Ispred svoje generacije govor je održala Andrea Darabašić, prilikom kog je istakla zašto je program Studije budućnosti značajan.

Studenti su se sprijateljili kroz mnogobrojna druženja, te su i sada zajedno proslavili završetak programa.

Čestitamo svim studentima i studentkinjama na uspehu i radujemo se njihovim budućim postignućima.