PolitiKAS debate: Kako se danas komuniciraju političke poruke?

Nakon završenog prvog ciklusa debata u okviru programa PolitiKAS debate: Nova normalnost Fondacija Konrad AdenauerBeogradska otvorena škola i Fondacija Eduardo Frei, organizovale su još jedan ciklus debata sa ciljem uključivanja šire društvene zajednice u razgovor koji okuplja aktere različitih stavova.

Poslednja debata na temu "Kako se danas komuniciraju političke poruke?planirana je za utorak, 8. jun od 17.30h putem ZOOM platforme.

Svoje znanje i iskustvo sa nama će podeliti Zoran Hamović, osnivače, direktor i glavni i odgovorni urednik izdavačke kuće “Clio” i Jelena Petković, slobodna novinarka. U debati će takođe učestvovati i ekspert iz Holandije, saradnik Fondacije Eduardo Frei. Debatu će moderirati Jovana Božičković, koordinatorka za komunikacije i javno zagovaranje u Beogradskoj otvorenoj školi. 

Pozivamo Vas da učestvujete u našoj diskusiji i prijavite se na imejl: politikas@bos.rs. Molimo Vas da pošaljete svoje ime, ime organizacije, fakulteta ili političke stranke i kažete nam zbog čega Vam je ova tema interesantna. Broj mesta za učešće u online debati je ograničen, a svi prijavljeni će putem imejla dobiti pristupne podatke. 

 

 

Beogradska otvorena škola
Bulevar oslobođenja 177
11000 Beograd
© 2016 Beogradska otvorena škola | Politika privatnosti