PolitiKAS: Uspešno realizovan jesenji semestar

U utorak, 27. novembra, 2018. godine, uspešno je realizovan jesenji semestar za polaznike 10. generacije obrazovnog programa PolitiKAS. U jesenjem semestru akademske 2018/2019 godine, polaznici su imali prilike da pohađaju nastavu u okviru modula Politika I i modula Ekonomska i socijalna politika.

Semestar je završen predavanje Koste Andrića, izvršnog direktora ICT Hub-a, koji je sa polaznicima razgovarao o inovativnim oblicima poslovanja i na koji način oni menjaju postojeće tržite rada i radne snage. Modul Politika I privela su kraju predavanja novinarke Danice Vučenić i profesora Vladimira Ajzenhamera na teme Mediji između informisanja i propagande i Religija i politika. 

Polaznici 10. generacije su u jesenjem semestru imali prilike da razgovaraju sa preko 20 eksperata na 20 različitih tema poput  Nemački politički sistem, Teorija i pojam konstitucionalizma, Kultura dijaloga, Fiskalna politika... Polaznicima predstoji pisanje završnih eseja koji će adresirati teme obrađene na pomenutim modulima.

U drugom semestru, koji počinje u februaru 2019. godine, polaznike očekuju brojne zanimljive teme u okviru modula Politika II i Evropske integracije.

Beogradska otvorena škola
Bulevar oslobođenja 177
11000 Beograd
© 2016 Beogradska otvorena škola | Politika privatnosti