Dostupan 83. broj biltena Progovori o pregovorima „Ko će sve sedeti u skupštinskim klupama - Između evropskog puta i odanosti Rusiji“

U novom broju biltena Progovori o pregovorima analizirali smo kako će sastav novog Parlamenta uticati na budućnost evropskih integracija Srbije, šta nam sve donosi Samit EU - Kina i kakva je rodna ravnopravnost bila u Srbiji, a kakva u Evropskoj uniji tokom 2021. godine.

DETALJNIJE

Dostupan 82. broj biltena Progovori o pregovorima „Šta kažu programi partija - Od entuzijazma do skepse“

Novi broj biltena Progovori o pregovorima analizira na koji način stranke i pokreti koji će učestvovati na parlamentarnim izborima 3. aprila komuniciraju temu evropskih integracija u svojim političkim programima, kao i koliko se političkih aktera obraćalo mladima tokom izborne kampanje.

DETALJNIJE

DOSTUPAN 80/81. DVOBROJ BILTENA PROGOVORI O PREGOVORIMA „GODINE DIJALOGA - OD BOJKOTA 2020. DO IZBORA 2022. GODINE“

U temi broja, u tekstu Godine dijaloga - Od bojkota 2020. do izbora 2022. godine, analizirali smo dosadašnji tok međustranačkog dijaloga u Srbiji koji je za cilj imao unapređenje izbornih uslova, uz osvrt na postignute rezultate i njihovu primenu u praksi. Pisali smo i o razlozima za uvođenje evra, kao i novoj predsednici Evropskog parlamenta.

DETALJNIJE

Dostupan 79. broj biltena Progovori o pregovorima „Otvaranje klastera 4 - Zasluga Srbije ili podsticaj iz Brisela“

Novi broj biltena Progovori o pregovorima analizira otvaranje klastera 4 Zelena agenda i održivi razvoj, kao i izmene koje nam donosi zakazani referendum o izmeni Ustava, uz osvrt na održane dijaloge mladih sa donosiocima odluka.

DETALJNIJE

Bilten

PRIJAVITE SE DA REDOVNO DOBIJATE BILTEN
Progovori o pregovorima

Unesite svoju e-mail adersu i kliknite "Prijavite se"
Arhiva mesečnih elektronskih biltena