Besplatna onlajn obuka o 3D štampanju

Onlajn kurs o 3D štampi, nastao u okviru projekta Beogradske otvorene škole, sadrži prezentacije, video materijale i testove kojima se može proveriti stečeno znanje. 

DETALJNIJE

Međunarodni dan praktikanata obeležen po drugi put u Beogradu

Beogradska otvorena škola je zajedno sa mladima iz Beograda 9. novembra 2018. godine po drugi put za redom obeležila Međunarodni dan praktikanata. 

DETALJNIJE

Održana obuka o primeni 3D tehnologije u srednjim školama

U četvrtak 11. oktobra u prostorijama Beogradske otvorene škole održana je obuka za nastavnike „3D tehnologije u stručnom obrazovanju i obuci“.

DETALJNIJE

Kako karijerno vođenje i savetovanje može da doprinese prevenciji osipanja učenika iz obrazovnog sistema?

Beogradska otvorena škola je 27. i 28. septembra 2018. godine održala akreditovanu obuku „Karijerno vođenje i savetovanje kao mehanizam za prevenciju osipanja učenika“. Obuci održanoj u prostorijama Hotela „Prag“ u Beogradu, prisustvovalo je 20 nastavnika i stručnih saradnika iz 10 srednjih škola širom Srbije.

DETALJNIJE

Četiri nagrade na četvrtom po redu KVIS sajmu

Beogradska otvorena škola (BOŠ) je četvrtu godinu za redom organizovala Sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje (KViS). Sajam se održao 29. maja 2018. godine, u Beogradu, uz partnersku podršku fondacije Solidar, Privredne komore Srbije i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. 

DETALJNIJE

BOŠ podstiče razvoj karijernog vođenja i savetovanja u dualnom obrazovanju

BOŠ je održao akreditovanu obuku „Karijerno vođenje i savetovanje u srednjim školama – osnovna obuka“ 7. i 8. maja 2018. g. u Beogradu. Obuci je prisustvovalo 20 nastavnika i stručnih saradnika iz 10 srednjih škola širom Srbije koji imaju obrazovne profile po dualnom obrazovanju.

DETALJNIJE

Održan prvi sastanak partnera u okviru projekta WeB4YES

Prvi sastanak partnera u okviru projekta WeB4YES – Inicijativa organizacija civilnog društva Zapadnog Balkana za podršku zapošljavanja mladih održan je 13. i 14. marta u Beogradu.

Detaljnije

Prvi put obeležen Dan praktikanata u Beogradu

U petak 10. novembra 2017. Beogradska otvorena škola (BOŠ) i Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) su obeležile prvi Dan praktikanata u Beogradu. Beograd se tako pridružio gradovima poput Kvebeka, Ženeve, Madrida, Brisela, Pariza, Ljubljane i Budimpešte.

DETALJNIJE

BOŠ Karijera

Prvi besplatan onlajn sistem u Srbiji za planiranje karijere. Nudimo ti testove za samoprocenu, opise zanimanja, fakulteta i visokih škola, formular za karijerni plan i CV! Naša savetnica za karijeru ti stoji na raspolaganju za sve vrste nedoumica u karijeri.

DETALJNIJE

BOŠ Karijera dobila specijalnu nagradu

U utorak, 6. decembra 2016. u okviru prvog Nacionalnog Euroguidance takmičenja primera dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja specijalna nagrada za primer dobre prakse u oblasti karijernog vođenja i savetovanja pripala našem onlajn sistemu za upravljanje karijerom BOŠ Karijera.

DETALJNIJE

Mladi

Škole

Biznis

Karijera

Mingl

Beogradska otvorena škola kroz programsku oblast za unapređivanje zapošljivosti podržava pojedince da kreativno odgovore na izazove aktivnog traženja, dobijanja i zadržavanja posla i napredovanja na poslovnom i privatnom planu.