Sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje

U ponedeljak 31. maja, BOŠ je treću godinu za redom organizovala Sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje (KViS) uz partnersku podršku fondacije Solidar, Privredne komore Srbije i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

DETALJNIJE

Održana konferencija ,,PRAKSAM – program kvalitetnih praksi“

U ponedeljak, 24. aprila BOŠ je organizovala konferenciju ,,PRAKSAM – program kvalitetnih praksi“ u StartIT Centru u Beogradu. Konferenciji su prisustvovali predstavnici javnog, biznis i civilnog sektora, kao i praktikanti iz ovogodišnjeg projekta PRAKSAM.

Detaljnije

BOŠ Karijera

Prvi besplatan onlajn sistem u Srbiji za planiranje karijere. Nudimo ti testove za samoprocenu, opise zanimanja, fakulteta i visokih škola, formular za karijerni plan i CV! Naša savetnica za karijeru ti stoji na raspolaganju za sve vrste nedoumica u karijeri.

DETALJNIJE

Jačanje mentorstva

BOŠ je i ove godine podržalo program AMChamps – Mladi lideri promena. U petak, 27. januara  održan je jednodnevni trening za mentore i studente programa na temu motivacije, mentorstva i socijane inteligencije. Trening na temu mentorstva vodila je Jelena Manić Radoičić, programska menadžerka programa za Unapređivanje zapošljivosti 

Detaljnije

BOŠ Karijera dobila specijalnu nagradu

U utorak, 6. decembra 2016. u okviru prvog Nacionalnog Euroguidance takmičenja primera dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja specijalna nagrada za primer dobre prakse u oblasti karijernog vođenja i savetovanja pripala našem onlajn sistemu za upravljanje karijerom BOŠ Karijera.

DETALJNIJE

Nacionalna godišnja konferencija o karijernom vođenju i savetovanju

Četvrtu godinu za redom BOŠ organizuje stručni skup „Nacionalna godišnja konferencija o karijernom vođenju i savetovanju“ koja je akreditovana od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. Konferencija je organizovana 23. novembra 2016. godine i okupila je preko 100 nastavnika iz cele Srbije.

DETALJNIJE

Mladi

Škole

Biznis

Karijera

Mingl

Program za unapređivanje zapošljivosti svoju misiju vidi u podržavanju pojedinaca da kreativno odgovore na izazove aktivnog traženja, dobijanja, zadržavanja i napredovanja na poslovnom i privatnom planu.