5 za 5! - Na V Sajmu školskih timova dodeljeno pet nagrada

Da školske aktivnosti mogu istovremeno podsticati kreativnost i inovativnost učenika dok aktivno doprinose njihovom osposobljavanju u identifikaciji sopstvenih kompetencija i interesovanja koje se tiču daljeg obrazovanja ili uključivanja na tržište rada, pokazao je jubilarni peti po redu Sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje u Privrednoj komori Srbije.

DETALJNIJE

Održana konferencija „Kvalitetne radne prakse u eri digitalizacije“

Konferencija „Kvalitetne radne prakse u eri digitalizacije“ koju je organizovala Beogradska otvorena škola održana je u sredu 10. aprila 2019. godine u Beogradu.

DETALJNIJE

Podizanje kapaciteta omladinskih organizacija i organizacija za mlade u oblasti javnog zagovaranja

Tokom 22. i 23. marta Beogradska otvorena škola je u okviru projekta Inicijativa organizacija civilnog društva Zapadnog Balkana za podršku zapošljavanja mladih (WeB4YES) organizovala obuku za predstavnike šesnaest organizacija civilnog društva koje se bave unapređivanjem zapošljivosti mladih.

DETALJNIJE

Besplatna onlajn obuka o 3D štampanju

Onlajn kurs o 3D štampi, nastao u okviru projekta Beogradske otvorene škole, sadrži prezentacije, video materijale i testove kojima se može proveriti stečeno znanje. 

DETALJNIJE

Međunarodni dan praktikanata obeležen po drugi put u Beogradu

Beogradska otvorena škola je zajedno sa mladima iz Beograda 9. novembra 2018. godine po drugi put za redom obeležila Međunarodni dan praktikanata. 

DETALJNIJE

BOŠ Karijera

Prvi besplatan onlajn sistem u Srbiji za planiranje karijere. Nudimo ti testove za samoprocenu, opise zanimanja, fakulteta i visokih škola, formular za karijerni plan i CV! Naša savetnica za karijeru ti stoji na raspolaganju za sve vrste nedoumica u karijeri.

DETALJNIJE

Mladi

Škole

Biznis

Karijera

Mingl

Beogradska otvorena škola kroz programsku oblast za unapređivanje zapošljivosti podržava pojedince da kreativno odgovore na izazove aktivnog traženja, dobijanja i zadržavanja posla i napredovanja na poslovnom i privatnom planu.