Četiri nagrade na četvrtom po redu KVIS sajmu

Beogradska otvorena škola (BOŠ) je četvrtu godinu za redom organizovala Sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje (KViS). Sajam se održao 29. maja 2018. godine, u Beogradu, uz partnersku podršku fondacije Solidar, Privredne komore Srbije i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. 

DETALJNIJE

BOŠ podstiče razvoj karijernog vođenja i savetovanja u dualnom obrazovanju

BOŠ je održao akreditovanu obuku „Karijerno vođenje i savetovanje u srednjim školama – osnovna obuka“ 7. i 8. maja 2018. g. u Beogradu. Obuci je prisustvovalo 20 nastavnika i stručnih saradnika iz 10 srednjih škola širom Srbije koji imaju obrazovne profile po dualnom obrazovanju.

DETALJNIJE

Održan prvi sastanak partnera u okviru projekta WeB4YES

Prvi sastanak partnera u okviru projekta WeB4YES – Inicijativa organizacija civilnog društva Zapadnog Balkana za podršku zapošljavanja mladih održan je 13. i 14. marta u Beogradu.

Detaljnije

Prvi put obeležen Dan praktikanata u Beogradu

U petak 10. novembra 2017. Beogradska otvorena škola (BOŠ) i Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) su obeležile prvi Dan praktikanata u Beogradu. Beograd se tako pridružio gradovima poput Kvebeka, Ženeve, Madrida, Brisela, Pariza, Ljubljane i Budimpešte.

DETALJNIJE

BOŠ Karijera

Prvi besplatan onlajn sistem u Srbiji za planiranje karijere. Nudimo ti testove za samoprocenu, opise zanimanja, fakulteta i visokih škola, formular za karijerni plan i CV! Naša savetnica za karijeru ti stoji na raspolaganju za sve vrste nedoumica u karijeri.

DETALJNIJE

BOŠ Karijera dobila specijalnu nagradu

U utorak, 6. decembra 2016. u okviru prvog Nacionalnog Euroguidance takmičenja primera dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja specijalna nagrada za primer dobre prakse u oblasti karijernog vođenja i savetovanja pripala našem onlajn sistemu za upravljanje karijerom BOŠ Karijera.

DETALJNIJE

Mladi

Škole

Biznis

Karijera

Mingl

Program za unapređivanje zapošljivosti svoju misiju vidi u podržavanju pojedinaca da kreativno odgovore na izazove aktivnog traženja, dobijanja, zadržavanja i napredovanja na poslovnom i privatnom planu.