Nacionalna godišnja konferencija o karijernom vođenju i savetovanju

Sedmu godinu za redom BOŠ je organizovao stručni skup „Nacionalna godišnja konferencija o karijernom vođenju i savetovanju“ 24. novembra 2017. godine u Beogradu. Konferencija je okupila preko 130 nastavnika i stručnih saradnika iz cele Srbije.

DETALJNIJE

Prvi put obeležen Dan praktikanata u Beogradu

U petak 10. novembra 2017. Beogradska otvorena škola (BOŠ) i Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) su obeležile prvi Dan praktikanata u Beogradu. Beograd se tako pridružio gradovima poput Kvebeka, Ženeve, Madrida, Brisela, Pariza, Ljubljane i Budimpešte.

DETALJNIJE

Karijerno vođenje i savetovanje u srednjim školama – osnovna obuka

6. i 7. jula 2017. g. BOŠ je organizovao akreditovanu obuku „Karijerno vođenje i savetovanje u srednjim školama – osnovna obuka“. Obuci je prisustvovalo 22 nastavnika i stručnih saradnika iz 12 srednjih škola širom Srbije.

DETALJNIJE

Sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje

U ponedeljak 31. maja, BOŠ je treću godinu za redom organizovala Sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje (KViS) uz partnersku podršku fondacije Solidar, Privredne komore Srbije i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

DETALJNIJE

Održana konferencija ,,PRAKSAM – program kvalitetnih praksi“

U ponedeljak, 24. aprila BOŠ je organizovala konferenciju ,,PRAKSAM – program kvalitetnih praksi“ u StartIT Centru u Beogradu. Konferenciji su prisustvovali predstavnici javnog, biznis i civilnog sektora, kao i praktikanti iz ovogodišnjeg projekta PRAKSAM.

Detaljnije

BOŠ Karijera

Prvi besplatan onlajn sistem u Srbiji za planiranje karijere. Nudimo ti testove za samoprocenu, opise zanimanja, fakulteta i visokih škola, formular za karijerni plan i CV! Naša savetnica za karijeru ti stoji na raspolaganju za sve vrste nedoumica u karijeri.

DETALJNIJE

BOŠ Karijera dobila specijalnu nagradu

U utorak, 6. decembra 2016. u okviru prvog Nacionalnog Euroguidance takmičenja primera dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja specijalna nagrada za primer dobre prakse u oblasti karijernog vođenja i savetovanja pripala našem onlajn sistemu za upravljanje karijerom BOŠ Karijera.

DETALJNIJE

Mladi

Škole

Biznis

Karijera

Mingl

Program za unapređivanje zapošljivosti svoju misiju vidi u podržavanju pojedinaca da kreativno odgovore na izazove aktivnog traženja, dobijanja, zadržavanja i napredovanja na poslovnom i privatnom planu.