Održan četvrti Share&Envision događaj

Održan četvrti Share&Envision događaj

Beogradska otvorena škola (BOŠ) je u periodu od 17. do 19. novembra u Kaštelu Ečka organizovala četvrti po redu Share&Envision događaj na temu Sharpening Leadership Skills.

Share&Envision događaj je program liderstva namenjen visoko pozicioniranim menadžerima sa bogatim iskustvom koji bi razmenom ideja, ali i iskustava u značajnoj meri doprineli svom ličnom i profesionalnom razvoju, uporedo doprinoseći i razvoju kompanija iz kojih dolaze.

Događaj je otvorila Tanja Milovanović, menadžerka za razvoj poslovanja Beogradske otvorene škole, a događaj je okupio visoko pozicionirane menadžere iz različitih kompanija poput Ernst&Young, Societe Generale, Credit Agricole banke, Sarantis, aerodrom Nikola Tesla, Komercijalne banke, BPI Holdinga.

Bojan Brank, leadership and executive coach , kroz svoja predavanja Kako da upravljate sobom, timom i svojom mrežom kontakata, diskutovao je sa učesnicima o izazovima sa kojima se ljudi sa rukovodećih pozicija suočavaju u svom svakodnevnom poslovanju.

Miša Lukić, regionalni izvršni direktor Publicis One za centralu i istočnu Evropu kroz svoje predavanje Shi(f)t happens, govorio je o psihološkom aspektu koji je važan za prepoznavanje načina za napredak tima, ali i individualni razvoj.

Uvek inspirativni, Peca Popović, podelio je sa učesnicima impozantnu priču o liderima koji su stvarali i menjali muzičku industriju 20. veka i na koji način su isti uticali na važne svetske događaje. A kako bi nam dokazao da njegovo otkrivanje talenata i dalje ne jenjava, u goste je pozvao fantastičnu pijanistkinju Ivu Ikon, koja je, sada već tradicionalno, svojim neverovatnim muzičkim talentom, učinila da učesnici uz vino uživaju u prijatnoj atmosferi.

Drugog dana događaja svoje ogromno iskustvo nesebično je podelila Stanka Pejanović, CEO Gorenje, koja je svojim ličnim primerima pokazala kako se nosi sa izazovima sa kojima se susretala u poslovanju.

Filozofkinja i komunikološkinja Zorica Tomić je uz prijatnu večeru sa učesnicima razgovarala o tome šta lidere čini prepoznatljivim, o fenomenu scene i biznis sfere koja je veoma kompetitivna, kao i to koje su ključne karakteristike za kreiranje i opstanak liderskih pozicija u ovoj sferi.

Poslednjeg dana, na zatvorenoj sesiji Share je dare, učesnici su podelili svoja lična iskustva o izazovima i dilemama sa kojima su se susretali u svojoj profesionalnoj karijeri. Generalna direktorka Beogradske otvorene škole, Vesna Đukić, podelila je sertifikate učesnicima, čime je četvrti Share&Envision događaj zatvoren.

U martu naredne godine organizovaće se napredni nivo ovog događaja koji će okupiti učesnike prethodno organizovanih Share&Envision događaja.

24.11.2016.
Najave