PolitiKAS debate: Digitalna diktatura

Fondacija Konrad Adenauer i Beogradska otvorena škole već 11 godina organizuju obrazovni program PolitiKAS za aktiviste organizacija i članova stranaka desnog centra. Međutim, pandemija i život u novim okolnostima doneli su sa sobom i drugačije formate razmene iskustava i obrazovanja. Mi smo prepoznali važnost uključivanja šire društvene zajednice u razgovor koji okuplja aktere različitih stavova i u saradnji sa Fondacijom Eduardo Frei iz Holandije pripremili seriju debata, u oktobru i novembru, koje se odnose na naš život u izmenjenom kontekstu.

Šesta debata na temu Digitalna diktatura održaće se u utorak, 10. novembra 2020. godine od 17.30h, preko platforme ZOOM. Svoja saznanja i iskustvo na pomenutu temu izneće Danilo Krivokapić iz Share Fondacija i Marija Todorović, koordinatorka projekata u Beogradskoj otvorenoj školi. Debatu će moderirati Uroš Mišljenović, Partneri Srbija.

Ukoliko želite da učestvujete u diskusiji, postavite pitanje i naučite nešto novo, pozivamo Vas da se prijavite na imejl: politikas@bos.rs. Molimo Vas da pošaljete svoje ime, ime organizacije, fakulteta ili političke stranke i kažete nam zbog čega Vam je ova tema interesantna. Broj mesta za učešće u online-debati je ograničen. Prijavljeni će putem imejla dobiti pristupne podatke u vezi debate.

Beogradska otvorena škola
Bulevar oslobođenja 177
11000 Beograd