Generacija 2015/2016

Branko Božić

Branko Božić rođen je 1992. godine u Pančevu gde i živi. Studira na Fakultetu političkih nauka, Univerziteta u Beogradu na odseku za Međunarodne odnose i diplomatiju. Član je Jedinstvene Srbije, ima funkciju predsednika omladine G.O. Pančeva. Svoje prvo iskustvo stekao je u Jedinstvenoj Srbiji, kroz aktivno učešće u izbornoj kampanji na lokalnom nivou 2012. godine.

Dejan Tadić

Rođen 7. januara 1992. godine u Somboru, gde je uspešno okončao osnovno i srednje obrazovanje. Pohađa osnovne akademske studije politikologije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Posebno je zainteresovan za izučavanje političke teorije i međusobnog uticaja religije i politike. Angažovan je u Srpskom političkom forumu s ciljem promocije srpske političke misli, istorije, kulture i tradicije.

Đorđe Milutinović

Djordje Milutinovic rođen je 1992. u Kragujevcu, živi u Kragujevcu. Trenutno je apsolvent Fakulteta za Menadzment. Član je stranke Zajedno za Sumadiju. Svoje prvo iskustvo stekao je u studentskim organizacijama Univerziteta u Kragujevcu.

Emir Spica

Emir Spica rođen je 19. maja 1988. U Novom Pazaru, živi i radi u Novom Pazaru – J.U Kancelarija za mlade, Novi Pazar. Trenutno je treća godina Fakulteta za trgovinu i bankarsto. Član je Sandžačke demokratske parije i predsednik Foruma mladih SDP-a, Novi Pazar. Svoje prvo iskustvo stekao je u lokalnoj kancelariji za mlade kao asistent na projektima Karijerno vodjenje, Volonterski razvoj, Youth theater festival, festival Stari Grad, Novi Pazar.

Ena Dugonjić

Ena Dugonjić rođena je 22. aprila 1988. u Zagrebu. Živi i radi u Beogradu. Završila je 2015. godine Master studije na Fakultetu organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, smer upravljanje projektima. Diplomirala je 2012. godine na Fakultetu političkih nauka, Univerziteta u Beogradu, u oblasti politikologije. Članica je Srpske napredne stranke i sekretar Mesnog odbora Terazije. Veoma je posvećena političkom angažmanu u Opštinskom odboru SNS-a na Starom gradu.

Igor Crnobarac

Igor Crnobarac rođen je 1990. u Novom Sadu, gde i živi. Trenutno je na Master studijama na Fakultetu tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu, gde je i diplomirao ove godine, na smeru građevinarstvo. Član je Srpske napredne stranke, u čijoj omladini je deo edukativnog i internet tima. Svoje prvo iskustvo je stekao u udruženju „Edukativni građanski centar“ kao asistent na projektima.

Jovica Pavlović

Rođen je 1989. u Varšavi (Republika Poljska). Živi u Obrenovcu. Trenutno je stažista pri Odeljenju za odnose s javnošću Ambasade SAD u Beogradu i student na doktorskim studijama politikologije na Fakultetu političkih nauka, Univerziteta u Beogradu. Master diplomu stekao je 2011. godine na Fakultetu političkih nauka Stokholmskog univerziteta (Kraljevina Švedska), u oblasti politikologije. Član je pokreta "Dosta je bilo – Saša Radulović" i koordinator za aktivnosti pokreta na G.O. Obrenovac. Svoje prvo radno iskustvo stekao je u Ambasadi Republike Srbije u Teheranu (Islamska Republika Iran), kao stažista pri diplomatsko-konzularnom predstavništvu.

Milan Tanović

Milan Tanović, rođen 23. avgusta 1986. u Čačku, živi u Kragujevcu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu, Univerziteta u Kragujevcu 2015. godine. Član je Srpskog Pokreta Obnove, od februara 2014. godine, gde obavlja više funkcija: Predsednik je izvršnog odbora omladine i član gradskog odbora omladine u Kragujevcu, član izvršnog odbora u Kragujevcu. Član Promotivnog-izvršnog odbora SPO i koordinator za Šumadiju i Dragačevo PIO. Član je upravnog odbora Poslovnog kluba SPO i rukovodilac marketinga Poslovnog kluba SPO. Prva iskustva stekao je u studentskoj organizaciji gde je četiri godine bio potpredsednik Studentskog Parlamenta Pravnog fakulteta u Kragujevcu i jednu godinu Sekretar Studentskog Parlamenta Univerziteta u Kragujevcu.

Milica Vukajlović

Milica Vukajlović, rođena je 1995. u Užicu, živi u Beogradu. Student je Fakulteta organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, generacija 2014. Članica je Srpskog pokreta obnove od svoje osamnaeste godine. Uspešno je obavljala funkciju predsednice Omladine SPO u Arilju. Trenutno je aktivan član Omladine SPO u Beogradu.

Milorad Urošević

Milorad Urošević, rođen 1996. godine u Kragujevcu. Maturirao Prvu kragujevačku gimnaziju, trenutno je student Pravnog fakulteta, Univerziteta u Kragujevcu. Član je Srpskog pokreta obnove, član predsedništva GO omladine SPO u Kragujevcu. Osnivač kragujevačkog informativnog portala „infoKG.rs“.

Rajka Velaga

Rajka Velaga rođena je 1989. u Beogradu, gde i danas živi. Diplomirala je 2014. godine na Hemijskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, smer dipl. biohemičar. Od osnivanja je član Srpske Napredne Stranke, a od 2009. godine je predsednik Saveta za brigu o deci i omladini Opštinskog odbora Surčina. Radi kao Koordinator kancelarije za mlade GO Surčin, i odbornik je u Skupštini grada Beograda.

Sofija Lazarević

Sofija Lazarević je rođena u Novom Sadu 1993 godine. Živi u Beogradu. Četvrta je godina Fakulteta političkih nauka. Član je parlamenta FPN-a. Bavi se političkom teorijom i naučnim radom. Uža oblast istraživanja jesu ideologije. Trenutno ima tri naučna rada i dve objavljenje knjige.

Stefan Radovanović

Stefan Radovanović rođen je 1990. u Dubnici, kod Svilajnca. Živi u Beogradu. Trenutno je apsolvent na Fakultetu političkih nauka, Univeziteta u Beogradu, na smeru Međunarodni odnosi i diplomatija. Član je Nove stranke i vrši funkciju Sekretara omladine. Iskustvo je stekao tokom studiranja pohađajuci različite seminare u domenu politike, poput SKIMUN-a i Nacional Democratic Institute, a stekao je iskustvo i u radu u stranci sa kolegama i koleginicama na pisanju javnih politika, pisanja političkih programa kao i na učestvovanju na raznim tribinama i debatama koje je njegova stranka organizovala i posećivala.

Stefan Srbljanović

Stefan Srbljanović rođen je 1989. u Priboju. Živi u Pribojskoj banji. Diplomirao je 2014. godine na Fakultetu političkih nauka, Univerziteta u  Beogradu, odsek politikologija, a od te godine je na master programu  Ekološke politike na pomenutom fakultetu. Angažovan je u Opštinskom Odboru Srpske napredne stranke Priboj, kao predsednik stranačkog saveta zaduženog za sport, omladinu I društvene delatnosti. Od januara 2015. je na programu stručne prakse u opštini Priboj.

Stefan Stojaković

Stefan Stojaković rođen je 17. oktobra 1992. u Sarajevu, odrastao i živi u Beogradu. Trenutno je student završne godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, u oblasti makroekonomske analize i politike. Na fakultetu je član redakcije studentskog časopisa. Član je udruženja građana "Dosta je bilo - Saša Radulović". Društveno je odgovoran i volonterski aktivan u više organizacija. Pored srpskog, odlično govori engleski i nemački jezik.

Uroš Bajić

Uroš Bajić je rođen u Novom Sadu, gde i danas živi. Trenutno je na četvrtoj godini Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, na odseku istorije. Član je SNS  i potpredsednik je mesnog odbora. Svoje prvo iskustvo stekao je u Kogitatum centru kao asistent na projektima.

Vladimir Milić

Vladimir Milić rođen 1984. u Beogradu. Diplomirao je na Geoekonomskom fakultetu, a završio master 2013. godine na Fakultetu za poslovne studije, Megatrend Univerziteta, smer Međunarodno poslovanje. Zaposlen je u privatnom sektoru od 2009. Saradnik je u nevladinoj organizaciji "Centar za promociju i podršku mladih". Član je pokreta "Dosta je bilo - Saša Radulović" na poziciji koordinator za GO Voždovac u Beogradu.

Vojislav Vuković

Vojislav Vuković rođen  je 1988. u Novom Sadu gde trenutno i živi. Aposolvent je na Prirodno-matematičkom fakultetu novosadskog Univerziteta na odseku za hemiju. Član je Srpske napredne stranke, gde je aktivista i član saveta za zaštitu životne sredine GO Novi Sad. Svoje prvo radno iskustvo stekao je u Akademsko  kulturno - umetničkom društvu „Sonja Marinković“ kao organizator kulturnih aktivnosti. Član je društva punih 20 godina.

Beogradska otvorena škola
Bulevar oslobođenja 177
11000 Beograd