Četvrta regionalna konferencija Beogradske otvorene škole „Move, Link, Engage. The Enlargement: A Brand Old Story“

Šta proces pristupanja EU znači za energetsku budućnost Zapadnog Balkana? Koja je uloga lokalnih zajednica, lokalnih vlasti, organizacija civilnog društva, poslovnog sektora, institucija EU i Energetske zajednice u dostizanju "dobre energije"? O ovim i drugim značajnim pitanjima diskutovaće se na panelu Good Energy in EU Accession, from Local to Regional Level: How do We Get There u okviru četvrte regionalne konferencije „Move.Link.Engage. The Enlargement: A Brand Old Story“.

Detaljnije.

Bolja povezanost je neophodna

U neprestanoj priči oko vojne bezbednosti, često se zaboravlja na jednu drugu, za obične ljude, mnogo važniju bezbednost ‒ energetsku bezbednost i stabilnost. Skupo plaćeni avioni i druga vojna oprema služe samo za pokazivanje i takmičenje sa susedima. Energetska bezbednost i stabilnost nam omogućavaju nesmetani život.

Detaljnije

Minglovke i Minglovci na obukama u okviru projekta Mladi i zeleni

U petak i subotu (7. i 8. septembra), u prostorijama Beogradske otvorene škole (BOŠ) održane su prve obuke u okviru projekta Mladi i zeleni: podizanje svesti mladih o zaštiti životne sredine kroz inovativne medijske strategije. Članovi i članice portal za mlade Mingl su imali priliku da se informišu i nauče nešto više o temama u vezi sa zaštitom životne sredine.

Detaljnije

Vesti

Sve vesti