Održana radionica o učešću civilnog društva u izradi Strategije borbe protiv klimatskih promena

U petak, 26. maja, u prostorijama Startit centra, održana je radionica pod nazivom „Ka transparentnoj i inkluzivnoj klimatskoj politici u Srbiji: Učešće civilnog društva u izradi Strategije borbe protiv klimatskih promena“. Radionicu su zajednički organizovali Beogradska otvorena škola, RES Fondacija i Koalicija 27. 

Detaljnije

Novi bilten „Progovori o pregovorima“ i prvo izdanje dodatka "Vaša energija"

Predstavljamo vam 26. broj biltena „Progovori o pregovorima“. U okviru ovog broja biltena objavljujemo i prvo izdanje dodatka "Vaša energija", koji pokriva aktuelnosti u oblasti energetske politike i energetske efikasnosti u Srbiji i na nivou Evropske unije.

Detaljnije

Konferencija o potrebama i interesima lokalnih zajednica u kreiranju klimatske i energetske politike

U Sjenici je 27. februara, u organizaciji Beogradske otvorene škole i Foruma za lokalne i regionalne inicijative, održana konferencija pod nazivom “Pitanje izbora – kreiranje energetske i klimatske politike u skladu sa potrebama i interesima lokalnih zajednica”. 

Detaljnije

Koalicija 27 predstavila izveštaj iz senke: "Poglavlje 27 u Srbiji: još uvek u pripremi"

Beograd, 26. januar 2017. godine – Koalicija 27 danas je na konferenciji za medije održanoj u Medija Centru predstavila svoj treći po redu izveštaj pod nazivom „Poglavlje 27 u Srbiji: još uvek u pripremi“.

Detaljnije

BOŠ na Konferenciji Ujedinjenih nacija o promeni klime u Marakešu

Mirko Popović, programski menadžer Beogradske otvorene škole, bio je deo delegacije Republike Srbije na 22. konferenciji Okvirne konvencije Ujedinjenih nacija o promeni klime (United Nation Framework Convention on Cimate Change – UNFCCC) – COP22, održanoj u Marakešu (Maroko) od 7. do 18. novembra 2016.

Detaljnije

Evropa za poneti

Evropa za poneti

Progovori o pregovorima

Progovori o pregovorima

Bilten

PRIJAVITE SE DA REDOVNO DOBIJATE BILTEN
Energija klima i životna sredina

Unesite svoju e-mail adersu i kliknite "Prijavite se"
Arhiva mesečnih elektronskih biltena

Beogradska otvorena škola doprinosi odgovornoj politici životne sredine koja je zasnovana na građanskom učešću u procesu donošenja odluka i partnerstvu civilnog društva i javnih institucija.