Progovori o pregovorima - konsultativna radionica u Leskovcu

Predstavljanje budućih aktivnosti Narodnog parlamenta u okviru inicijative "Progovori o pregovorima" održaće se u Leskovcu, 23. maja, u prostorijama Saveza samostalnih sindikata Leskovac sa početkom u 12 časova. Na radionici će biti predstavljene buduće aktivnosti Narodnog parlamenta vezane za usvajanje i primenu EU standarda koji se odnose na zastitu potrošača,  kao i aktivnosti vezane  za upoznavanje gradjana sa pravima koja mogu ostvariti primenom pravnih tekovina EU u ovoj oblasti. 

Detaljnije

O ZNAČAJU JAVNIH RASPRAVA NA TRIBINI U DOMU OMLADINE

Tribina pod nazivom „Res Publica: Zakoni su javna stvar“ održana je 17. marta 2017. godine u Tribinskoj sali Doma omladine u Beogradu. Na tribini, koja je okupila blizu 50 učesnika, mahom predstavnika civilnog društva, razgovarano je o praksi javnih rasprava i drugim mehanizmima učešća građana u neposrednom odlučivanju, a predstavljen je i izveštaj autorke Danijele Božović o praksi javnih rasprava u prvih šest meseci rada Vlade Republike Srbije.

Detaljnije

NOVI BILTEN „PROGOVORI O PREGOVORIMA“

Predstavljamo vam 26. broj biltena „Progovori o pregovorima“.

Tema broja je preduzetništvo i industrijska politika u pregovorima sa EU.

Detaljnije

Sa mladima i o mladima u okviru događaja „EU4YOU: Gde sam ja tu?“

Međunarodni događaj „EU4YOU: Gde sam ja tu?“ koji je okupio preko trideset mladih iz Srbije, Slovenije, Mađarske, Rumunije i Austrije održan je u petak 24. marta 2017. godine u Startit centru u Beogradu.

Detaljnije

Move.Link.Engage – New Modes of Governance in the Western Balakns

Regionalna konferencija „Move.Link.Engage – New Modes of Governance in the Western Balakns“ održana je 8. i 9. decembra u Beogradu.

Detaljnije

Bilten

PRIJAVITE SE DA REDOVNO DOBIJATE BILTEN
Progovori o pregovorima

Unesite svoju e-mail adersu i kliknite "Prijavite se"
Arhiva mesečnih elektronskih biltena