OBJAVLJEN NOVI BROJ BILTENA „PROGOVORI O PREGOVORIMA“

Predstavljamo vam nov(embarsk)i broj biltena „Progovori o pregovorima“ – čije je 32. idanje posvećeno temi klimatskih promena.

DETALJNIJE

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novi broj biltena Progovori o pregovorima

Tema novog izdanja je budućnost Evropske unije, sa fokusom na moguća rešenja za prevazilaženje krize u kojoj se EU trenutno nalazi.

DETALJNIJE

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA U OKVIRU PROJEKTA „RASPRAVA O BUDUĆNOSTI ČETIRI SLOBODE EU“

Grupa nastavnika i učenika iz tri srednje škole u Srbiji, zajedno sa predstavnicama Beogradske otvorene škole učestvovali su u studijskoj poseti Ajzenštatu u Austriji, u okviru koje su 15. novembra 2017. godine prisustvovali završnoj konferenciji u okviru projekta „Rasprava o budućnosti četiri slobode Evropske unije“.

DETALJNIJE

O četiri slobode EU na konferenciji u Sloveniji

Deset nastavnica iz šest srednjih škola u Srbiji učestvovalo je u studijskoj poseti Lendavi, Sloveniji, koja je održana od 23-25. oktobra 2017. godine. Studijsku posetu je organizovala Beogradska otvorena škola u okviru projekta “Rasprava o budućnosti četiri slobode Evropske unije”.

DETALJNIJE

USPEŠNO ZAVRŠENA TREĆA REGIONALNA KONFERENCIJA „MOVE.LINK.ENGAGE – RETHINKING EUROPE AND WESTERN BALKANS“

Beogradska otvorena škola organizovala je u saradnji sa Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije treću godišnju regionalnu konferenciju „Move.Link.Engage – Rethinking Europe and Western Balkans“, 18. i 19. septembra, u Beogradu. Konferencija je podržana od strane programa „Evropa za građane i građanke“ i Kraljevine Švedske.

 

DETALJNIJE

Bilten

PRIJAVITE SE DA REDOVNO DOBIJATE BILTEN
Progovori o pregovorima

Unesite svoju e-mail adersu i kliknite "Prijavite se"
Arhiva mesečnih elektronskih biltena